ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Επιλεγμένα ακίνητα στην Κεφαλονιά.

Επιλεγμένες βίλες, παραδοσιακές κατοικίες, διαμερίσματα, οικόπεδα, αγροτεμάχια και εμπορικά κτήρια στην Κεφαλονιά, για πώληση ή ενοικίαση.

Σταματία Σπυράτου

Είμαι η Σταματία Σπυράτου, Σύμβουλος Ακινήτων στην Cosmos Properties. Έχω μεγαλώσει στην Αγία Ευφημία Κεφαλονιάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΕΠΙΜΟΝΗ- ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ με χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα, πάντα, το δικό σας συμφέρον.

Από το 2004 μέχρι σήμερα εργάζομαι με μεγάλη χαρά και προθυμία να εκπληρώσω τις στεγαστικές ανάγκες των πελατών μου!

Τομείς δραστηριότητάς μου είναι, παραδοσιακές κατοικίες, βίλλες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, επαγγελματικά ακίνητα, ενοικιάσεις, παλιά αρχοντικά στην Αγία Ευφημία, Φισκάρδο, Σβορωνάτα και πολλές άλλες τοποθεσίες.

Με σεβασμό, ακεραιότητα, άμεση και εξειδικευμένη προσέγγιση τόσο στην πώληση όσο και στην κατεύθυνση αναπαλαίωσης και διατήρησης των ιδιαίτερων πολιτισμικών στοιχείων των συγκεκριμένων ακινήτων.

Συνεργάζομαι με τους καλύτερους συμβολαιογράφους , δικηγόρους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, και διαφόρων ειδικοτήτων επαγγελματίες για την άμεση εξυπηρέτησή σας!

Υπόσχεσή μου είναι να διατηρήσω τις παρεχόμενες υπηρεσίες της COSMOSPROPERTIES, να προωθήσω την ιδιοκτησία σας στην καλύτερη δυνατή τιμή, γρήγορα και εύκολα,δίνοντας σας τις πληροφορίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του συμβολαίου με ακρίβεια και -προπαντός- να κάνω σωστή εκτίμηση της περιουσίας σας!

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Δείτε τις επιλογές μας από τα ακίνητα που διαθέτουμε.

Κατοικίες

Κεφαλονιά. Ένα μαγικό μέρος για να ζήσεις!

Οικόπεδα & Αγροτεμάχια

Η αγορά γης στην Κεφαλονιά μπορεί να είναι μια εξαιρετική επένδυση. Το κλίμα είναι ιδανικό και το τοπίο απλά εκπληκτικό. Με λίγη έρευνα, μπορείτε να βρείτε και να αποκτήσετε το τέλειο κομμάτι γης για μόνιμη κατοικία, παραθεριστική ή για επένδυση! Δείτε τη συλλογή μας.

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η επένδυση σε εμπορικά ακίνητα μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίζετε ένα σταθερό εισόδημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ακίνητο που βρίσκεται σε καλή τοποθεσία και είναι καλά συντηρημένο. Δείτε την επιλογή μας σε εμπορικά κτίρια για να βρείτε ένα ακίνητο που ανταποκρίνεται στα επενδυτικά σας κριτήρια.

Γιατί να επιλέξετε την Cosmos Properties;

01.

Επιλεγμένα Ακίνητα

Με την εμπειρία μας, αναζητούμε και βρίσκουμε τα καλύτερα σπίτια, παραδοσιακά σπίτια, βίλες, οικόπεδα και επαγγελματικά κτίρια στην Κεφαλονιά.

02.

Υπηρεσίας Υψηλής Ποιότητας

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους συμβολαιογράφους , δικηγόρους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διαφόρων ειδικοτήτων επαγγελματίες για την άμεση εξυπηρέτησή σας!

03.

Καθοδήγηση και επαγγελματισμός

Σας καθοδηγούμε με ασφάλεια σε όλα τα στάδια της αγοράς ενός ακινήτου.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ακίνητα

Καταχωρήστε το ακίνητό σας στην Cosmos Properties


Ο χάρτης των ακινήτων μας

Δείτε το χάρτη μας με τα ακίνητα και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Compare listings

Compare